Roland Schellen

Marketing Manager bij AD International

Blogger sinds 20 juli 2017

Roland Schellen is Marketing manager bij AD International en is expert in marketing en business development voor complexe chemische producten en diensten. Hij schrijft regelmatig blogs over outsourcing van chemische productie, invloed van wetgeving op chemische producten, trends in metaal oppervlaktebehandeling , industriële reiniging, brandvertragende chemicaliën en ervaringen met zakendoen in een globaliserende wereld.

De blogs van Roland geven inzicht in trends en ontwikkelingen waar bedrijven in de maakindustrie haar voordeel mee kunnen doen en geven best practice inzichten voor het succesvol marketen van innovatieve producten op de wereldmarkt. 

 

AD International is een in 1974 opgericht Nederlands bedrijf dat haar eigen producten ontwikkeld, produceert en wereldwijd exporteert. Inmiddels behoort het bedrijf met haar omvang van 100 medewerkers en omzet van circa €25 miljoen tot het midden-groot bedrijf. AD International is sterk gericht op innovatie en kennisontwikkeling en investeert hier continue in. Dit maakt haar in staat om te leveren aan veeleisende industriële gebruikers in industrieën zoals staalproductie, automotive, luchtvaart en architectuur.  De visie van AD is om het haar chemische producten een duurzame en kwalitatieve bijdrage te leveren aan de wereldwijde maakindustrie met als ultiem doel het steeds langer maken van de levenscyclus van producten. Bekijk AD International ook op LinkedIn.