9 oktober: Business Software Event 2018

Leesduur: +/- 2 min.
De maakindustrie is in snel tempo aan het veranderen. Zo neemt de rol van software in de productieketen sterk in betekenis toe. Veel ondernemingen bevinden zich momenteel in een digitale transformatie. Deze omschakeling heeft effect op het gehele proces: van klantbehoefte via ontwerp tot aan de eindgebruiker. Het Business Software Event, dat morgen plaatsvindt, besteedt hier aandacht aan.

De weg naar papierloos werken is geen gemakkelijke om te bewandelen. Een smartphone of tablet is gemakkelijk aan te schaffen, maar vraagt training en een zekere periode van gewenning. Om nog maar niet te spreken van koppelingen, integraties en alle security maatregelen die getroffen moeten worden om hackers buiten de deur te houden. Dit vraagt een heldere visie op het gebied van automatiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Het Business Software Event belicht op 9 oktober 2018 de laatste softwareontwikkelingen organisaties bij deze transitie, oftewel de weg naar Industry 4.0, te helpen.

Handvatten

Het Business Software Event is een onafhankelijk kennisevenement waar alles draait om software voor de (maak)industrie. Het ondersteunen van (maak)industriële bedrijven in de digitale transformatie staat hierbij centraal: van op papier naar digitaal werken. Deze transformatie komt namelijk niet altijd even gemakkelijk op gang. Zo is het ombuigen van de interne perceptie en het in gang zetten van het transitieproces een hele uitdaging. En naast procesverbetering, moet ook de automatisering een kans krijgen de juiste oplossing te vinden. Hier is ervaring voor nodig, zowel bij de implementatie van maatwerk als kant-en-klare software. Tijdens het Business Software Event worden handvatten aangereikt door zowel software-specialisten als ervaringsdeskundigen die hun succesverhalen en tips delen.

Er zijn op de beursvloer verschillende exposanten aanwezig. Daarnaast zijn er verschillende sprekers die een bepaald onderwerp binnen Industry 4.0 zullen belichten. Het volledige programma is hier te bekijken.

Een bezoek aan het Business Software Event is gratis voor eindgebruikers. Voor (software)leveranciers, systeemintegratoren of consultants bedraagt de deelname € 375,- p.p. excl. BTW.

 

Geef jouw mening

Bij je reactie wordt je achternaam niet getoond