ESEF-exposant uitgelicht: Jack Muller BV

Leesduur: +/- 2 min.
ESEF 2018 zit eraan te komen: van 20 t/m 23 maart vindt dé vakbeurs voor de maakindustrie plaats. In aanloop hier naar toe lichten we een aantal exposanten uit aan de hand van zes korte vragen. Ditmaal is het de beurt aan Jack Muller BV.

1. Welke oplossingen heb je te bieden voor de bezoeker van ESEF? 

"Wij bieden bezoekers een pasklare oplossing voor (vrijwel) elk 'voorgelakt vraagstuk' dat men aan ons voorlegt. Dat vinden we het leukste om te doen."

2. Waarom moet de bezoeker echt even langskomen bij jouw stand?

"Wat we op onze stand kunnen laten zien is een look&feel van de meest uiteenlopende coatings. Daarnaast staat het elke bezoekers vrij om ons uit te dagen met een voorgelakt vraagstuk."

3. Wat is je laatste investering geweest en waarom?

"Onze laatste investering is een gloednieuwe decoillijn, waardoor we onze klanten nog beter van dient kunnen zijn m.b.t.. nauwkeurige toleranties op vlakheid, breedte en lengte."

4. Hoe heb je bijgedragen aan het eindproduct van de klant? 

"Wij zijn een partner bij productontwikkeling vanaf idee tot realisatie in de breedste zin van het woord. Wij gaan net zo ver als de klant ons graag wil hebben."

5. Aan welke innovaties en projecten heb je recent meegewerkt?

"We hebben onlangs onder meer meegewerkt aan diverse innovatieve projecten in een solar project en het overzetten van een product van natlakken naar voorgelakt materiaal. Ons laatste project was in de interieurbouw, we hebben kantoorwanden gerealiseerd voor een groot project, E.P.O.in Rijswijk."

6. Op welke wijze ontzorgen jullie je klant?

"Om invulling te geven aan het ontzorgen van de klant, bieden wij het grootst denkbaar programma aan verfsystemen en basismaterialen. Daarnaast heeft de klant de keuze uit vele afnamemogelijkheden zoals coils, platen of band, niet alleen in grote en kleine afmetingen maar ook in grote en kleine hoeveelheden. . In onze overzichtelijke en flexibele organisatie staat de klant centraal. Het uitgangspunt is dat elke levering een exacte vertaling van de technische, visuele en logistieke wensen van de klant moet zijn."

Jack Muller BV is tijdens ESEF te vinden op stand: 01.E048.

Geef jouw mening

Bij je reactie wordt je achternaam niet getoond